Accessoires

Filters

prijs

Filters26 producten Meest bekeken Laagste prijs Hoogste prijs

Treestart Aanplant Sachets

4,00

Bamboestokken | Tonkinstokken

0,30

Biologische Tuinaarde

7,50

Flexguard boombeschermer 65cm hoog

2,75

Gietrand groen 30cm hoog

7,50

Jute Boomband met boombandspijkers

2,50

Boompalen

5,50

Vingermesje

5,75

Boomband met boombandspijkers

2,50

Felco snoeizaag 600 Inklapbaar

44,75

Cadeaukaart Amitis €10,-

10,00

Binddraad zwart 3,5mm

0,75

Accessoires voor je tuin van Amitis

Ben je op zoek naar de juiste accessoires voor je tuin? Ook dan kun je terecht bij Amitis. Wij bieden alle accessoires aan die je nodig hebt om je planten en bomen in je tuin op de juiste manier te verzorgen. Van biologische organische mestcompost en een Felco snoeischaar tot boompalen en binddraad, je kunt het allemaal bij ons vinden. Welke producten heb jij nodig? Bekijk ons assortiment en bestel ze direct. Combineer ze bijvoorbeeld met een prachtige vaste plant of unieke jonge boom, zodat je thuis direct aan de slag kunt gaan. Wij zorgen ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd.

 

De juiste tuin accessoires

Wanneer je een jonge boom of nieuwe tuinplant koopt, wil je er uiteraard voor zorgen dat deze uiteindelijk de gewenste hoogte bereikt en gezond blijft. Om dit te realiseren heb je de juiste hulpmiddelen en tuin accessoires nodig. Ga je een boom aanplanten? Schaf dan boompalen aan om de boom te ondersteunen. Gebruik binddraad om de boom aan te binden of een jute boomband om de boom vast te maken aan de boompalen. Wil je wildvraat voorkomen? Bestel dan ook direct de Flexguard boombeschermer mee. 

 

Biologische organische mestcompost en tuinaarde

Wil je jouw nieuwe of bestaande planten of bomen een extra impuls geven? Dan is de biologische organische mestcompost een uitstekende keuze. Wat de Bio-Kultura compost zo bijzonder maakt, is dat hij volledig biologisch is en ecologisch goed in elkaar zit. Met deze compost leg je in een handomdraai een goede en duurzame basis. Naast Bio-Kultura mestcompost bieden wij ook biologische tuinaarde compost. Wil je zorgen voor een snelle aanslag? Bestel dan direct een zakje Treestart mee. Dit zakje bevat essentiële bouwstoffen die de aanslag van je boom of plant vergroten. Met de juiste aarde en mest krijgen je planten en bomen de kans om volop te groeien en te bloeien. Uiteraard heb je dan ook een goede snoeischaar nodig. Een echte Felco snoeischaar of snoeizaag mag dan natuurlijk niet ontbreken.

 

Bestel je tuinaccessoires

Welke tuinaccessoires heb jij nodig om je bomen en planten op de juiste manier te verzorgen en naar het gewenste eindbeeld te begeleiden? Bekijk ons assortiment, maak je keuze en bestel. Wij zorgen ervoor dat je het zo snel mogelijk in huis hebt. Voor vragen over de tuin accessoires kun je altijd contact met ons opnemen.

Toon meerToon minder

Vergelijk producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »