Biologische Tuinaarde

De Biologische Tuinaarde de we verkopen is een hoogwaardig product op basis van verschillende soorten compost. Verder is de Tuinaarde rijk aan voeding door zijn hoge gehalte biologische organische meststof.

Levertijd 2-4 Werkdagen

Gegarandeerde schadeloze levering

Gratis verzending in NL vanaf 70,- anders 9,95

Het hele jaar aan te planten


Samenstelling

De Biologische Tuinaarde die we verkopen is een hoogwaardig product op basis van verschillende soorten compost. De Tuinaarde bevat een hoog gehalte biologische organische meststof en is dan ook rijk aan voeding en sporenelementen. Dit stimuleert het bodemleven en de waterhuishouding. 

 

De Biologische tuinaarde bestaat uit de volgende bestanddelen:

  • Boomschorscompost 

  • Mestcompost

Dit lijkt weliswaar weinig maar maar deze hoogwaardige compostsoorten hebben 2 jaar de tijd gehad om tot de huidige kwaliteit te komen.

 

Voor de aanplant van bomen en planten

Door deze unieke eigenschappen is de Tuinaarde-compost uitermate geschikt voor de aanplant van bomen en planten in de volle grond of plantbakken.

Door deze Tuinaarde bij aanplant te vermengen met de bestaande grond, bevat het genoeg meststoffen voor een geheel jaar en is extra voeding toevoegen dus niet meer nodig. Hiermee geeft u uw bomen of planten een optimale start en werkt u aan een perfecte bodemstructuur.

 

Vergelijk producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »