Kleine bomen

Subcategorieën

Filters

prijs

Geliefd door:

Bloemen ?

Eetbare vruchten?

Bloeimaanden

Wintergroen

Winterhardheid

Filters125 producten Meest bekeken Laagste prijs Hoogste prijs

Jonge Perzische Slaapboom | Albizia julibrissin 'Ombrella'

44,2541,00

Jonge Zwarte Moerbei boom | Morus nigra

36,25

Jonge Amerikaanse Tulpenboom | Liriodendron tulipifera

37,7538,00

Jonge Parelboom | Exochorda macrantha 'The Bride'

43,00

Jonge Rode Zuilbeuk boom | Fagus sylvatica 'Dawyck Purple'

45,75

Jonge Rode beukenboom | Fagus sylvatica 'Atropunicea'

38,95

Jonge Mimosa boom | Acacia dealbata

41,5044,50

Jonge Grootvruchtige Kornoelje boom | Cornus mas 'Jolico'

48,00

Jonge Pindakaasboom | Clerodendrum trichotomum

45,75

Jonge Walnotenboom | Juglans regia '

42,5042,25

Jonge Gele Acacia boom | Robinia pseudoacacia 'Frisia'

43,50

Jonge Krentenboom | Amelanchier lamarckii

46,0052,00

Kleine bomen kopen

Kleine boom kopen voor jouw tuin? Dan ben je aan het juiste (online) adres bij Amitis. Bij ons kun je terecht voor jonge kleine bomen. Door een jonge boom te kopen, kun je zelf de stille kracht van de natuur ervaren. Je ziet namelijk je eigen boompje naar de volwassenheid groeien. Wil je ook deze ervaring beleven? Kies dan voor een van de exclusieve jonge kleine bomen uit ons assortiment. Bekijk op deze pagina direct ons aanbod. Bekijk direct welke variant jou aanspreekt en plaats een bestelling. Wij zorgen voor een snelle bezorging bij jou op locatie.

 

Bomen op stam voor de kleine tuin

Ben je toe aan iets nieuws? En wil je een uniek stukje natuur aan jouw kleine tuin toevoegen? Dan zit je helemaal goed bij Amitis. Bij ons kun je namelijk terecht voor jonge kleine bomen. Deze jonge bomen kun je thuis zelf laten opgroeien. Wat deze bomen zo uniek maakt, is dat het om vrij exclusieve variëteiten gaat van de meer bekende soorten. Een groot voordeel is dat je (vanwege zijn jonge leeftijd) zelf het eindbeeld van deze boom kunt bepalen. Kies je ervoor om hem tot zijn maximale hoogte uit laten groeien, of houd je hem liever klein. Je hebt het zelf in de hand. Een accessoires nodig om je boompje te snoeien? Of heb je behoefte aan de juiste mest? Ook dat kun je bestellen bij Amitis.

 

Verhoog de biodiversiteit bij jou in de tuin

Wist je dat bomen heel goed zijn voor de biodiversiteit bij jou in de buurt? Ze trekken namelijk allerlei vogels, bijen en vlinders aan. Zo kun jij meehelpen om de wereld een beetje groener en levendiger te maken. Om je een handje je te helpen bij het maken van een keuze, hebben we bij iedere boomsoort aangegeven bij welke insecten en vogels deze boom geliefd is. Wil je bijvoorbeeld meer vlinders en bijen naar je tuin lokken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een jonge Perzische slaapboom. Andere bomen zoals de meidoorn boom trekken zowel vlinders, bijen als vogels aan. Wil je hier meer weten over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Van meerstammige bomen tot bloeiende bomen

Bij Amitis vind je een ruim assortiment met unieke kleine bomen. Iedere boom heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Daarom zijn de boomsoorten opgedeeld in verschillende categorieën. We zetten ze voor je op een rij:

Het aanbod is zeer divers en voor iedere tuin is er bij ons een passende kleine boom verkrijgbaar. Met behulp van de filters in het linkermenu kun je onder andere aangeven of je een boom wilt met bloemen, eetbare vruchten, bloeimaanden en winterhardheid. Kom je er alsnog niet uit? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. Wij helpen je graag verder, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Je kleine boom op stam planten

Je hebt een prachtige kleine boom op stam gevonden voor je tuin, hem direct besteld en snel geleverd gekregen. Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het aanplanten van je nieuwe boompje. Maar hoe pak je dat precies aan? In een kort en handig stappenplan leggen we het aan je uit.

  1. Graaf een diep en ruim gat.
  2. Plaats je boompje in het gat. Zorg ervoor dat hij even diep staat als hij bij de kweker heeft gestaan. Geef water vervolgens water en gooi het gat weer dicht. Stamp de grond goed aan en geef dan nogmaals water.
  3. Plaats bamboestokken (boompalen bij een grotere boom) naast de boom.
  4. Maak de boom vast aan de stokken. Op deze manier is het boompje goed bestand tegen wind.

Voor meer tips voor het aanplanten van je boompjes, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor extra hulpmiddelen bekijk je ons aanbod met producten voor de aanplant en verzorging.

 

Kleine bomen op stam verzorgen

Een kleine boom op stam heeft zeker de eerste jaren na de aanplant goede verzorging nodig. Zo is het van belang dat hij goed gesnoeid wordt, zodat de verhouding van de wortels en kroon optimaal is. Ook daarna blijft het snoeien van je boom belangrijk. Zo zorg je namelijk voor de beste groei en bloei.

Ook de bewatering van je nieuwe boom is een essentieel onderdeel van de verzorging. In droge periodes is de boom nog niet in staat om voldoende water te vinden. Daarom is het van belang dat je hem de eerste drie jaar voldoende water geeft. Tot slot moet je jouw boompje voldoende voedingsstoffen geven. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

 

Kleine boom op stam kopen

Wil je ook de unieke kans hebben om je eigen exclusieve jonge kleine boom op te laten groeien in jouw tuin? Bekijk dan hier direct het ruime aanbod van Amitis. Heb je de juiste boom gevonden? Plaats dan direct een bestelling. Wij zorgen voor een snelle levering bij jou thuis. Heb je nog vragen of een bijzondere wens? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via +31 6 341 728 82 of [email protected]. Wij vertellen je graag meer over ons aanbod unieke jonge bomen.

Toon meerToon minder

Vergelijk producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »