Cornus | Kornoeljebomen

Filters

prijs

Bloemen ?

Eetbare vruchten?

Bloeimaanden

Wintergroen

Winterhardheid

Filters7 producten Meest bekeken Laagste prijs Hoogste prijs

Jonge Japanse Grootbloemige Kornoelje boom | Cornus kousa 'China Girl'

54,35

Jonge Grootbloemige Japanse Kornoelje boom | Cornus kousa 'Milky Way'

57,75

Jonge Gele Kornoelje boom | Cornus mas 'Golden Glory'

52,75

Jonge Grootvruchtige Kornoelje boom | Cornus mas 'Jolico'

45,75

Jonge Gele Kornoelje boom | Cornus mas 'Pyramidalis

54,75

Jonge Grootbloemige Japanse Kornoelje Boom | Cornus kousa 'Satomi'

54,50

Jonge Zuilvormige Kornoelje boom | Cornus kousa 'Flower Tower'®

56,85

Kornoeljebomen kopen bij Amitis

Bestel je unieke kornoeljebomen gemakkelijk en snel bij Amitis. Wij verkopen de kornoeljeboom, de Cornus mas 'Golden Glory' en diverse variëteiten daarvan, zoals de Cornus mas 'Jolico' en Cornus mas 'Pyramidalis’. Deze cultivars hebben bijzondere unieke eigenschappen. Alle bomen die wij aanbieden zijn jonge bomen. Dat betekent dat jij zelf je boom naar de volwassenheid kunt zien groeien en het eindbeeld kunt bepalen. Zo ervaar je de stille kracht van de natuur bij jou thuis. Wil je ook een prachtige kornoeljeboom uit ons assortiment kopen? Plaats dan direct een bestelling. Wij zorgen ervoor dat je het zo snel mogelijk in huis hebt.

 

Maak kennis met de kornoelje

De kornoelje is een heester- en boomsoort die bekend staat om zijn opvallende bloeiwijze in het vroege voorjaar (februari tot maart). Hij draagt namelijk prachtige goudgele bloemen. In de zomer verschijnen er rode vruchten aan de plant. Deze bloemen en vruchten zijn een fantastische voedselbron voor vogels, bijen en vlinders. Hij heeft daarom een grote ecologische waarde. Ook in de herfst en winter blijft de kornoelje prachtig om te zien met zijn bijzondere takken.

 

Kies de gewenste variëteit

Naast de Cornus mas 'Golden Glory' verkoopt Amitis verschillende unieke variëteiten van de Cornus (cultivars van de kornoelje). Zo kun je bij ons jonge bomen bestellen van de de Cornus mas 'Jolico' en Cornus mas 'Pyramidalis’. De Cornus mas 'Jolico', ook wel grootvruchtige kornoelje genoemd, kenmerkt zich door zijn zeer grote vruchten voor de soort. De Cornus mas 'Pyramidalis’ heeft een zeer sterk opgaande groeiwijze en kan tot wel zes meter hoog worden. De takken van deze variant groeien bijna recht omhoog.

 

Bestel je kornoelje

Welke soort kornoelje spreekt jou het meest aan en wil je laten opgroeien in jouw tuin? Bekijk het aanbod en maak een keuze. Heb je nog accessoires nodig om je boom een goede start te geven? Bestel dan direct een zakje Treestart mee om de aanslagkans te vergroten. Met de juiste zorg kan jij je kornoeljebomen optimaal laten groeien en bloeien.

Toon meerToon minder

Vergelijk producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »