Magnolia | Beverboom

Filters

prijs

Bloemen ?

Eetbare vruchten?

Bloeimaanden

Wintergroen

Winterhardheid

Filters10 producten Meest bekeken Laagste prijs Hoogste prijs

Jonge Gele Magnolia boom | Magnolia 'Yellow Bird'

61,10

Jonge Beverboom | Magnolia kobus

51,35

Jonge Beverboom | Magnolia 'Black Tulip'

62,50

Jonge Beverboom | Magnolia 'Sunsation'

54,25

Jonge Beverboom | Magnolia 'Black Tulip' Struikvorm

66,75

Jonge Beverboom | Magnolia brooklynensis 'Woodsman

55,75

Jonge Beverboom | Magnolia 'Banana Split'

62,75

Jonge Michelia boom | Magnolia 'Fairy White'

50,25

Jonge Roze-Rode Beverboom | Magnolia soulangeana 'Satisfaction'

51,25

Jonge Beverboom | Magnolia 'Susan'

55,25

Beverbomen van Amitis

Bij Amitis koop je prachtige beverbomen of magnolia’s. De beverboom is zeer populair vanwege zijn prachtige bloei. De bloemen hebben veel weg van tulpen en daarom wordt hij ook wel de valse tulpenboom genoemd. Bij ons zijn er verschillende variëteiten van de beverboom verkrijgbaar. Zo kun je bij ons terecht voor de Magnolia 'Sunsation', Magnolia 'Fairy White', Magnolia 'Black Tulip' en de Magnolia kobus. Bekijk de verschillende kenmerken van de magnoliabomen en kies de soort die aansluit bij jouw wensen. Plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat je het binnen twee tot vier werkdagen in huis hebt.

 

De prachtige beverboom

De beverboom of magnolia is een middelgrote boom of struik die zich kenmerkt door zijn bijzondere bloei. Van maart tot april draagt hij prachtige bloemen die enigszins op tulpen lijken. Vandaar dat deze boomsoort ook wel bekend staat als de valse tulpenboom. De ‘gewone’ magnolia heeft van nature witte bloemen. Er zijn echter ook verschillende variëteiten verkrijgbaar met bijvoorbeeld roze, gele, bordeauxrode of paarse bloemen. Ook voor deze bijzondere cultivars kun je terecht bij Amitis.

 

Het aanbod beverbomen van Amitis

Amitis biedt verschillende soorten beverbomen aan. Wil je graag een magnolia met zijn kenmerkende witte bloemen? Kies dan voorde Magnolia kobus. De wintergroene beverboom is de Magnolia 'Fairy White' of Michelia. Dit is een vroegbloeiende kleine boom met heerlijk geurende, witte bloemen, en bladeren die ook in de winter groen zijn. De Magnolia 'Sunsation' en 'Black Tulip' vallen op door hun bijzondere gekleurde bloemen. De Sunsation draagt zachtgele bloemen met een roze streep in het midden en de Black Tulip heeft grote bekervormige bloemen met een bordeauxrode tot paarse kleur.

 

Je beverboom bestellen

Wil je graag een jonge beverboom laten opgroeien in je tuin? Bestel dan direct de gewenste soort. Zo kun je thuis je jonge boom naar de volwassenheid zien opgroeien en zelf het eindbeeld bepalen. Om voor een optimale groei te zorgen, heb je uiteraard wel de juiste middelen nodig. Bestel daarom direct een zakje Treestart mee. Hiermee vergroot je de aanslagkans van je beverbomen.

Toon meerToon minder

Vergelijk producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »