Malus | Appel

Filters

prijs

Uiteindelijke maximale hoogte

Bloemen ?

Eetbare vruchten?

Bloeimaanden

Wintergroen

Winterhardheid

Filters5 producten Meest bekeken Laagste prijs Hoogste prijs

Jonge sierappelboom | Malus 'Red Sentinel'

49,25

Jonge Sierappelboom | Malus Floribunda

49,75

Jonge Sierappelboom | Malus 'Paul Hauber'

49,75

Jonge sierappelboom | Malus 'Evereste'

51,25

Jonge Sierappelboom | Malus 'Indian Magic'

52,25

Appelbomen

Appelboom kopen? Ook voor een mooie appelboom bent u bij Amitis aan het juiste adres. Op deze pagina vind je ons ruime aanbod appelbomen. Een van de meest populaire bomen die er bestaat is de appelboom. In veel Nederlandse tuinen is deze boom terug te vinden, dat is niet zonder reden. De boom heeft vele voordelen en een hoop fijne eigenschappen. Meer weten over de appelboom? Lees dan verder.

 

Ontdek de appelboom

Het bijzondere aan deze boom is dat er veel verschillende rassen zijn met ieder hun eigen eigenschappen. Dit maakt ze stuk voor stuk erg bijzonder. De reden waarom veel mensen voor dit soort boom kiezen is door de bloesem die in het voorjaar verschijnt. Uiteindelijk groeit deze bloesem uit tot een (sier)appel. Dit is een prachtig en bijzonder proces om te zien. De verschillende fases van de boom zorgen voor steeds een ander gezicht. Een prachtige aanvulling voor iedere tuin.

 

Bekijk het aanbod van Amitis

In ons assortiment bieden we verschillende soorten appelbomen. We laten je kennis maken met een aantal prachtige soorten:

 

 

Onderhoud van de boom

Het beste kun je de appelboom snoeien in de winter. Van november tot en met maart. Snoei hierbij de dikke oude takken weg. In juni kun je de boom nog een keer snoeien.

Let op met nachtvorst. Dit kan deze boom erg aantasten. Door de kou kunnen de knoppen bevriezen, waardoor er geen bloemen uitkomen en uiteindelijk dus ook geen appels.  Zorg er bij nachtvorst voor dat de knoppen niet nat zijn.

 

Bestel direct je boom

Welke appelboom zie je graag terug in jouw tuin? Bekijk de verschillende soorten in ons assortiment en kies jouw favoriet. Vervolgens kun je deze heel gemakkelijk en snel online bestellen. Wil je meer informatie over ons aanbod of heb je een andere vraag over een van onze bomen? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06 341 728 82 of e-mail via [email protected]. Wij helpen je graag!

Toon meerToon minder

Vergelijk producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »